Embereket rúg ki az állami média, fideszes oligarchákra van pénz – újabb gyanús megrendelések Mészáros Lőrinc cégének

Újabb gyanús megrendelések Mészáros Lőrinc cégének

orban_meszarosAz Együtt vizsgálatot követel a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alapnál Mészáros Lőrinc szerződéseit illetően. Az Együtt szerint a mostani költségek tizedéből jó közmédiát lehetne csinálni, amennyiben ez lenne a cél, de ma az állami média feladata a propagandagyártáson túl az, hogy fideszes strómanok és oligarchák kifizetőhelye legyen.

Legalább 12 millió forint értékben végzett helyiségátalakítási és klímaszerelési munkákat az MTVA Kunigunda utcai épületében a CLH Hűtés- és Klímatechnikai Kft. az elmúlt egy évben, az első szerződést azután kötötték, hogy Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester tulajdont szerzett a vállalkozásban – írja a Figyelő.

Miközben az óriási működési költségeket elbocsájtásokkal próbálja csökkenteni az állami média, arra láthatólag van pénz, hogy Orbán Viktor kedvenc strómanját, Mészáros Lőrinc fideszes oligarchát nyilvánvalóan felesleges megrendelések útján közpénzekkel tömjék ki.

Az Együtt ízléstelennek tartja az ügyet, követeli a belső vizsgálatot a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alapnál, és felszólítja Mészáros Lőrincet, Orbán Viktor egykori gázszerelőjét, hogy fizesse vissza a bizonyára munka nélkül kapott milliárdokat.

Az Együtt szerint a mostani költségek tizedéből normálisan működő közmédiát lehetne működtetni Magyarországon, amennyiben ez lenne a cél. Most azonban az MTVA a fideszes strómanok és oligarchák kifizetőhelye, amelynek a fideszes propaganda előállításán kívül az a feladata, hogy őket megjutalmazza.

Az Együtt a kormányváltás után el fogja számoltatni a korrupt fideszeseket, akik átverték és meglopták a magyar embereket.

dr. Szabó Szabolcs
Csepel és Soroksár országgyűlési képviselője

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.